Forum Mercedes C klasa W203

Forum Mercedesa klasy C (2000-2007)


Teraz jest 23 cze 2017, o 02:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: LPG i blad
PostNapisane: 7 sty 2017, o 18:40 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 9 sty 2016, o 17:38
Posty: 36
Lokalizacja: Niemcy
VIN:
Witam,

Mam MB w203 c200 2003rok w gazie firmu Prins i dzisiaj dopadl Mnie problem, a ten problem wyglada tak.
Gdy auto jest zimne i dochodzi do ok. 45stopni zalacza sie gaz i jest wszystko OK, ale gdy auto zgasze na chwile i wlacze ponownie gdzie jeszcze nie ostygl silnik LPG jest zalaczone, ale caly czas mruga mi pomaranczowa dioda tak jakby sie cos dzialo z instalacja, a przypominam dzisiaj na dworze -5 wiec moze dlatego. Ktos z Was juz mmial podobny problem? Pozdrawiam

_________________
MERCEDES-BENZ C200 Kompressor + LPG PRINS 2003 rok AUTOMATIK !!!!
.......................................................................................................
VIN WDB2030421F405045


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


sklep motoryzacyjny

Sklep internetowy MotoCentrum.pl



Powered by phpBB3® Forum Software © phpBB Group serwis komputerowy